Out of Office - kokoustilat

Sponsored by

Otepään arkkitehtuuristaan kuuluisa Klubirakennus, yhdessä muiden golfkeskuksemme rakennusten kanssa, soveltuu erinomaisesti monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

KENTÄN VUOKRA YRITYSKILPAILULLE

Yrityskilpailun järjestäminen Virossa on 30-40% halvempaa kuin Suomessa.

Esimerkiksi Otepäällä saa golfkentän tiiajat käyttöön yrityskilpailun järjestämistä varten alkaen n. 1890 EUR / 100 kilpailijalle. Hinta riippuu aina myös ajankohdasta. Arkipäivinä yrityskilpailun järjestäminen on edullisempaa kuin viikonloppuna, mutta on myös tiettyjä päiviä jolloinka myös viikonlopulle voi saada edullisia aikoja.

Hinta selviää, kun kysyt tarjousta!  info@otepaagolf.com
 

KOKOUSTILOJEN VUOKRAHINNAT

Seminaaritila (max.50 hlö) ensimmäinen tunti 50 €. Seuraavat tunnit 40 €,  päivän hinta 150 €, ( 4-nnestä tunnista alkaen päivän hinta).
Takkatupa (max 18 hlö) ensimmäinen tunti 35 Ensimmäisen tunnin jälkeen on jokainen seuraava tunti 25 €, päivän hinta 100 €.
A Le Coq Lounge (max.24 hlö) ensimmäinen tunti 20 €, päivähinta 100 €.
Juhlateltta 200 m2 (n.150 hlö) käyttö 250 €, kalusteet erikseen sovittava.
Grillikatos 15 €/h.
Lasten leikkihuone lastenhoitajan kanssa, tunti 6,50 €.  

Olemme järjestäneet suurten golftapahtumien lisäksi mm yritysten kesätapahtumia, häitä, syntymäpäiväjuhlia, sekä erilaisia golfdemoja, tuote esittelyjä ja markkinointitapahtumia. Suurimman tapahtuman aikana golfkeskuksessa on ollut n.450 osallistujaa.

Otepään Golfkeskuksessa on nykyaikaiset, viihtyisät kokous- ja seminaaritilat niin pienille kuin suuremmillekkin ryhmille (sisätilat 4 - 50 hengelle) ja ravitolamme Mr Jakob tukee erinomaisesti seminaarien järjestäjiä monipuolisilla palveluillaan (ravintolassa 120 asiakaspaikkaa, pubissa 24 asiakaspaikkaa sisätiloissa, lisäksi upeat terrassi ja parveketilat 80:lle hengelle). Voimme haluttaessa järjestää seminaareihin piristeeksi golf demoja, golf kilpailuja (myös golffia aijemmin harrastaneille), tai muuta mielenkiintoista oheisohjelmaa. Klubitalossa käytettävissä viihtyisät saunat ja pukuhuoneet 120:lle hengelle.

Seminaaritilojen läheisyydessä sijaitsevat kokoushuoneemme toimivat tarvittaessa erinomaisesti ryhmätyötiloina.

Info ja varaukset: e-mail: info@otepaagolf.com