Majoitus ja Golfpaketit

GOLFLOMAT  OTEPÄÄLLÄ PÜHAJÄRVEN  SPA   HOTELLISSA

Golf + majoitus Pühajärvellä

Sisältyy:        

  • 1 yön majoitus
  • Kylpytakit huoneessa
  • Runsas aamiainen ravintolassa
  • Uimahallin, saunojen ja kuntosalin vapa käyttö aukiolo aikoina
  • Voucheri, jolla saat Green Feen golfikeskusessa hinnalla 40 EUR
  • Alennukset kylpylähoidoista -10%
  • Ilmainen pysäköinti hotellin parkkipaikalla

 

Hinnat, lisätiedot ja varaus +372 76 65 500 ja pjpk@pjpk.ee

 

GMP CLUBHOTEL

Ylellinen golfpaketti yksihuoneisessa sviitissä tai kaksihuoneisessa asunnossa.

GMP Clubhotelin ylelliset vierasasunnot ovat tilaavia, varustukseltaan nykyaikaisia asuntoja kaikkine mukavuuksineen, jotka sopivat parhaiten aktiivitoimintaa harrastaville. Jokaisessa huoneessa on kuivauskaappi, keittiökulma ja ilmastointi. Asiakkaiden käytettävissä on myös hotellin kuntosali, saunatilat kattokerroksessa ja säilytystilat golftarvikkeiden mukavaan säilytykseen. Hotellissa toimii päivittäin Pühajärve -ravintola, joka sijoittuu 50 Viron parhaan ravintolan listalle.

Kaksihuoneisissa asunnoissa on parivuoteellinen tai kahdella erillisellä vuoteella makuuhuone ja tupakeittiö, jossa vuodesohva kahdelle. Yksihuoneisissa sviiteissä on parivuode ja lisävuoteen mahdollisuus. Kaksihuoneiseen asuntoon mahtuu 2 aikuista ja 2 lasta (alle 18v.). Yksihuoneiseen sviittiin mahtuu ilman lisävuodetta 2 aikuista.

ERIKOISTARJOUKSET GOLFAREILLE! 

Tiedot ja paketin varaus

clubhotel@gmp.ee   +372 50 105 04

 

GOLFLOMA MAJOITUKSEN KANSSA LONDON HOTELLIN SVIITISSA TARTOSSA

Tule ja nauti golflomasta Suomalaisten uudessa suosikkikohteessa Tartossa. Saapuessanne Teitä odottaa huoneessa kuohuviini ja majoitutte mukavaan ja avaraan saunalliseen sviittiin. Golfipelin ohella luonnonkauniissa Otepään Golfkeskuksessa nautitte runsaasta kolmen ruokalajin illallisesta yhdessä kaupungin parhaista ravintoloista nimeltään Polpo ja saatte VIP-vieraina tutustua Tarton yöelämään klubissa nimeltään Vabank. Halutessanne Teitä odottavat alennukset kaikissa Tarton suurimmissa kauppakeskuksissa. Mikään ei voita täydellistä viikonloppua golfin kanssa Tartossa!

 

London: Golfpaketti

Paketin voit varata hotelli LONDONiin kirjoittamalla osoitteeseen london@londonhotel.ee tai soittamalla numeroon +372 730 555. Paketti tulee maksaa kokonaan ennakkoon. 

 

GOLFARIN PAKETTI MAJOITUKSEN KANSSA SOPHIA TAI PALLAS HOTELLISSA TARTOSSA

Kutsumme Sinut ottamaan osasi Etelä-Viron ja Otepään kauniista luonnonmaisemasta ja golfradan haasteista!

 

Pallas: Golfpaketti

 

Paketin voit varata hotelli PALLASiin kirjoittamalla osoitteeseen pallas@pallas.ee tai soittamalla numeroon +372 730 1200. Paketti tulee maksaa kokonaan ennakkoon.

Peruuttaminen on mahdollista ilman lisäkuluja viimeistään kolme päivää ennen majoitusta.

 

SOPHIA tarjoaa korkealaatuista majoitusta ja palvelua edulliseen hintaan, joten se on loistava paikka asua kaikille asiakkaille, jotka arvostavat mukavuutta modernissa ympäristössä. Hotel Sophia sijaitsee eteläisin Tarton, mikä asettaa se yhtä tärkeimmistä kohdista Tartossa.

 

Sophia: Golfpaketti