GOLFKENTTÄ VIELÄ SULJETTU, RAVINTOLA SULJETTU

GOLFKENTTÄ AVATAAN HUHTIKUUN LOPULLA PELAAJILLE.
TARKEMPI AJANKOHTA ILMOITETAAN KOTISIVULLA JA SOMESSA

SAFE

COVID-19-turvallisuusmerkinnällä, jonka Etelä-Viron matkustusviranomaiset Lõuna-Eesti turismiklaster on meille myöntänyt, vahvistamme, että noudatamme Viron hallituksen ja terveysviraston (https://kriis.ee/en) alallemme asetettamia vaatimuksia ja ohjeita sekä pysymme ajan tasalla tilanteesta ja autamme vierailijoitamme noudattamaan sääntöjä viruksen ehkäisemiseksi paikan päällä.

VARAUSJÄRJESTELMÄ LÖYTYY TÄSTÄ: https://www.golf-booking.com/en/club/otepaa-golf-center,nc

SUPERDIILIT E-KAUPASSA:
https://fienta.com/et/2021-visit-valgamaa-golf

Kisakalenteri 2020
Dorpat Spa: golfpaketti
Hotelli London: golfpaketti
Hotelli Sophia: golfpaketti
Art hotelli Pallas: golfpaketti
Hotelli Lydia: golfpaketti
GMP Clubhotel: golfpaketti
Pühajärve Spa & Resort: golfpaketti

Golfkisat Virossa

Otepään golfkeskuksessa voit viettää asiakkaiden kanssa yhteistä aikaa jopa paremmin kun pääkaupunkiseudulla. Yritystapahtuma Otepäällä on kustannuksiltaan olennaisesti halvempi kun Suomessa tai muilla kentillä Virossa. Olemme pyrkineet pitämään hintatason sopivana sekä pienille että suurille yrityksille. Asiakkaat arvostavat eniten korkeaa laatutasoamme niin tapahtuman järjestelyjen kuin tilojemme puitteiden osalta. Ravintolapalvelut ja makuelämykset tarjoaa nyt jo 4 vuotta Viron ravintoloiden TOP 50 joukkoon kuuluva ravintola Mr Jakob, jossa pääsääntöisesti makuja Etelä-Euroopan keittiöstä.

Kenttämme vuokraaminen golfkauden parhaina aikoina yrityskilpailulle (n. 100 kilpailijaa) maksaa alkaen 1999 EUR puoli päivää startteineen aamulla tai keskipäivällä. Kysy tarjousta ja varaa kenttä mahdollisimman aikaisin s-postilla info@otepaagolf.com. Puhumme suomea. 

 

 

Seuraa meitä instagramissa