CADDIEMASTER AVOINNA Ma-Pe 10:00-18:00 La-Su 09:00-18:00.

TERVETULOA OTEPÄÄHÄN! 
KENTTÄ ON AUKI. YÖKYLMIEN TAKIA PÄÄSY KENTÄLLE ENNEN 12.00 KIELLETTY

Otepään Golfkeskus on ainutlaatuiseen luonnonympäristöön perustettu täysimittainen PAR73 golfkenttä ja nykyaikainen klubitalo, aivan Tarton tuntumassa. Väylät ovat suunniteltu Otepään Luonnonpuiston kumpuilevaan maastoon, Saagjärven ja Mäha järven väliin kuvankauniiseen aarniometsään. Otepää Golf sijaitsee 220km päässä Tallinnasta ja vain 37km päässä Tarton lentokentältä.

Klubitalossa palvelee uusi ravintola Privileeg.

Teeaika varaukset on tervetullet s-postilla info@otepaagolf.com tai puhelimella +372 56200115.
Ravintolapöydän voi varata suoraan ravintolasta s-postilla privileeg@otepaagolf.com.

Kisakalenteri 2018
Dorpat Spa: golfpaketti
Hotelli London: golfpaketti
Hotelli Sophia: golfpaketti
Art hotelli Pallas: golfpaketti
Hotelli Lydia: golfpaketti
GMP Clubhotel: golfpaketti
Pühajärve Spa & Resort: golfpaketti

Golfkisat Virossa

Otepään golfkeskuksessa voit viettää asiakkaiden kanssa yhteistä aikaa jopa paremmin kun pääkaupunkiseudulla. Yritystapahtuma Otepäällä on kustannuksiltaan olennaisesti halvempi kun Suomessa tai muilla kentillä Virossa. Olemme pyrkineet pitämään hintatason sopivana sekä pienille että suurille yrityksille. Asiakkaat arvostavat eniten korkeaa laatutasoamme niin tapahtuman järjestelyjen kuin tilojemme puitteiden osalta. Ravintolapalvelut ja makuelämykset tarjoaa nyt jo 4 vuotta Viron ravintoloiden TOP 50 joukkoon kuuluva ravintola Mr Jakob, jossa pääsääntöisesti makuja Etelä-Euroopan keittiöstä.

Kenttämme vuokraaminen golfkauden parhaina aikoina yrityskilpailulle (n. 100 kilpailijaa) maksaa alkaen 1999 EUR puoli päivää startteineen aamulla tai keskipäivällä. Kysy tarjousta ja varaa kenttä mahdollisimman aikaisin s-postilla info@otepaagolf.com. Puhumme suomea. 

 

 

Seuraa meitä instagramissa